Faalogo!O le “tamamatua sosi faisua” a Xiang'an o loo talanoa e uiga i le 40 tausaga o le Sone Faapitoa Tamaoaiga a Xiamen……

kamupani

Tasi le tamaloa, tasi le ulo, tasi le uila
Sa ia galue malosi, malepe ma taʻitaʻia le ala
Le vavega pisinisi na ia faia i le nuu fagota o Xiangʻan
O le vavega pisinisi na ia faia i le nuu fagota o Xiangʻan o loʻo talanoa pea ma faʻamanatuina i aso nei.
Afai o Xiamen o se microcosm o le suiga o Saina ma tatala
ona sosoo ai lea ma lana tala faapisinisi
o le 40 tausaga o le Xiamen Special Economic Zone
O se aga masani o le taʻitaʻia o le atinaʻeina o pisinisi

Va'ai >>

Ltd. ose pisinisi fa'atauva'a fa'atekonolosi maualuga na fa'atūina i le 1980, fa'apitoa i le gaosiga ma le auina atu i fafo o le sua o le faisua, sosi faisua ma isi mea'ai o le sami.

I le aluga o tausaga, o loʻo i ai i le kamupani le tele o faʻailoga mamalu e pei o le "Xiamen Old Brand" ma le "Famous Trademark of Fujian Province".

O lona gaosiga o le sua o le faisua Yangjiang ma le suau'u faisua e mauoa i le tofo ma le manogi ma fa'atau atu lelei i le silia ma le 30 atunuu e pei o Iapani, Korea, Sigapoa ma Meleisia, fa'atasi ai ma le fa'atauina atu o le sua o le faisua o lo'o fa'atumauina lelei i luma o le alamanuia.

tala fou
tala fou

O le matagi e sau mai le sami, faafetai mo le meaalofa o le sami >>

Qiongtou Community e siosiomia e le sami i itu e tolu.Mai le fogafale pito i luga o Xiamen Yangjiang Food Co., Ltd., e mafai ona e vaʻai i le sami e le gata.Vasa lanumoana, avanoa pisinisi e le gata, o avanoa pisinisi a Lin Guofa e maua mai ai.

O le muamua o le Yangjiang Food Co., Ltd. o se mafutaga faaleaoaoga faaleaiga faatauvaa.Aʻo leʻi fausia le Xiamen Special Economic Zone i le 1980s, o Lin Guofa, o se Qiongtou na fanau mai i le 1960, na ia mauaina ma le fiafia avanoa pisinisi - Qiongtou i Linhai e mauoa i le gaosiga o Oysters (o lona uiga, oysters), o tagata Qiongtou i aso ua mavae e masani ona kukaina. faisua ma fa'amago i faisua mamago.Pe a kuka faisua, o le a tele le vai o le faisua e maua mai.E fa'aogaina e tagata Qiongtou faiga fa'aleaganu'u e fa'avela ai nisi o le supa.O le sosi faisua e fa'aaogaina mo le fa'afou i kuka i aso uma, ae na'o ni vaega laiti, na'o le taumafa i le fale.

Na o Lin Guofa na maua se avanoa faapisinisi mai ai, o lea na ia faatuina ai ni ulo tetele se lua i le fale, ma amata ona faamamaina sosi faisua e ala i le "liu otaota i oa" e ala i le faalagolago i tufuga masani na tuufaasolo mai e tuaa o Qiongtou mai lea tupulaga i lea tupulaga.Ona o le ogaoga o ona faamoemoega ma le soona popole, sa le malamalama ai tagata o loo siomia o ia i lana amio ma auina atu o ia i le falemai o le mafaufau.

Faatasi ai ma le malosi o le tamai povi faatoa fanau mai e le fefe i taika, na filifili ai foi Lin Guofa e alu i Guangzhou e faatau ai sosi faisua.Ae na ia taia se puipui i soo se mea, ma i se tasi taimi na avea ai ma se tagata leai ni fale.Peita’i, sa matua’i talitonu Lin Guofa o lo’o i ai se maketi mo le sua faisua, o lea na ia filifili ai e toe fo’i i lona nu’u e su’e se auala e alu ese ai.Ina ua mae'a le faitau selau o fa'ata'ita'iga, na i'u lava ina ia faia le sua faisua e fetaui ma tulaga mana'omia.

tala fou

O le galuega a le tagata e fiafia e galue malosi e manumalo

tala fou
tala fou

I le 1981, na amata aloaia ai e Xiamen le fausiaina o le Sone Tamaoaiga Faapitoa.I le tausaga lava lea, sa su’e ai le sua faisua a le kamupani Iapani i Xiamen, ma na matua faamalieina ai le sua faisua a Lin Guofa ma o lea na alu ai lana pisinisi muamua i fafo, ma o lea na ia selesele ai le pakete auro muamua i lona olaga.

I luga o le galu o le toe fuataʻiga ma le tatalaina ma le avanoa o le taimi o le atinaʻeina o le Xiamen Special Economic Zone, ua mafai ai e Lin Guofa ona faʻalauteleina lana gaosiga o sua sua ma faʻatau atu pisinisi ma le manuia o paionia.

I le aluga o tausaga, sa ia mafaufau pea i le nuu ma lona nuu, saunia galuega mo tagata Qiongtou nuu ma faafaigaluegaina tagata faigaluega i le lotoifale e galulue i le falegaosimea.I le avea ai o ia ma Peresetene o le Qiongtou Education Promotion Association, na ia faia ai se faataitaiga mo tamaiti aoga Qiongtou e ala i le foai atu o tupe i aoga ma e lauiloa e le fanau o "Oyster Oil Grandpa".I le taimi o le faʻamaʻi, na ia taʻimua i le faia o foaʻi.I tausaga talu ai nei, na maua ai e Lin Guofa le "Medal Day Labor Medal of Fujian Province" ma le "First Outstanding Entrepreneur of Xiamen", ma ua filifilia e avea ma sui o le CPPCC mo le tele o taimi.

Fasefulu tausaga i le faiga

- Faʻafetai, fiafia, luʻitau ma le alualu i luma
- O se faʻamaʻi o le 40 tausaga talu ai o le talafaasolopito o Yangtze
- O se faʻaaliga o le fasefulu tausaga o lumanaʻi

tala fou
tala fou

O Tesema 24th, Xiamen Yangtze Food Co., Ltd. na faamanatuina lona 40th anniversary e ala i le faʻapotopotoina o tagata faigaluega fou ma tuai e talanoa e uiga i le atinaʻe.Pe o ni tagata faigaluega fou ua atoa le tausaga o galulue i le kamupani po’o ni tagata faigaluega tuai ua silia i le 30 tausaga o galulue i le kamupani, o lo’o tulimata’i uma i latou i se isi tausaga manuia.

I le fonotaga, na saunoa ai le Taitaifono o Lin Guofa, "Ina ia ausia se galuega, e tatau ona e maua se alofa tele i ai, tuuto atu oe lava i ai ma fai o se vaega o lou olaga".O lenei miti o le galue malosi na ia amataina ai le tautotogo o atinaʻe faʻapisinisi i le atinaʻeina o le Xiamen Special Economic Zone.

Fasefulu tausaga i le faiga!Lin Guofa o loʻo tulimatai atu i le tautotogo lona lua o le atinaʻeina o lana kamupani, ina ua maeʻa le fausiaina o le Xiamen Special Economic Zone i se malaga fou ma tusia ai se mataupu fou.E pei ona latou fai mai, "naʻo le galue malosi e te manumalo", o le mea tonu lea e fai!

tala fou

Taimi meli: Mati-04-2022