Xiangan Legendary Enterprise – “Oyster Sauce King” Ua Faamanatu e Yangjiang Food le 40 Tausaga

tala fou

Fujian Daily - New Fujian Client, Dec. 30 (Faitala Chen Ting) Fasefulu tausaga talu ai, o le fausiaina o le Xiamen Special Economic Zone na amata ai lona atinaʻe.I Xiangʻan, o loʻo i ai se atinaʻe faʻapea, o le ulu na mafatia muamua i le le tonu, ae na iu lava ina maua le kiona, o lea o Xiamen o loʻo i ai se faʻailoga lauiloa oyster sauce - Yangjiang Food.

tala fou

Le tupulaga muamua o mafutaga faaleaoaoga laiti a le aiga.
I le aso 24 o Tesema, na faamanatuina ai e le kamupani lauiloa lona 40 tausaga.

I aso nei, o Yangtze Oyster Sauce ua leva ona avea ma taʻutaʻua taʻutaʻua i le vaega o maketi o le lalolagi.I le avea ai ma amataga o le gaosiga o le sua o le faisua i luga o le atunuʻu, o le sua faisua a le Xiamen Yangjiang Food ma le suauʻu faisua ua ulufale atu i fale o tagata masani ma faʻatau atu i le silia ma le 30 atunuu ma itulagi, ma o lona atinaʻe ua aumaia faʻatasi ai le faʻataʻitaʻiga o suiga taimi ma na molimauina le vave alu ese o le Xiamen Special Economic Zone.

I le avea ai o se atinaʻe faʻatauvaʻa maualuga faʻapitoa i le gaosiga ma le auina atu i fafo o le sua o le faisua, suauʻu faisua ma isi meaʻai sami, i le 40 tausaga ua tuanaʻi, ua tupu aʻe le Yangjiang Food i se faʻalapotopotoga autu autu o le Xiamen City Agricultural Industrialization ma le taʻitaʻia. pisinisi a Fujian Province Aquatic Industrialization, ma ua tuuina atu le "Xiamen Old Brand", "Fujian Famous Trademark" ma isi faasologa o mamalu, o lona gaosiga o le sua faisua Yangjiang ma le suauu faisua ei ai se tofo mauoa ma faatau atu lelei i Iapani, Korea i Saute. , Sigapoa, Meleisia ma isi atunuu, ma o le tele o oloa auina atu i fafo o le sua o le faisua o loʻo faʻaauau pea ona taʻimua i le pisinisi.

tala fou

E oo mai i le taimi nei, o le na faavaeina le "Yangjiang Oyster Sauce", Lin Guofa, o loʻo mauaa pea i le lotoifale o Qiongtou i Ma Xiang, o se tamai nuu fagota masani i Xiamen.I lena taimi, sa matua iloa lelei lava e Lin Guofa i le amataga o lana pisinisi le tele o mea mata’ina i le faisua Qiongtou, ma e tatau i le au faifaiva ona lafoai le otaota (mai le kukaina o faisua) i le faagasologa o le faamagoina o faisua, ma faatasi ai ma o se ulo ma ni nai fagu, na taʻitaʻia ai e Lin Guofa tagata o le nuʻu e faʻaaoga le suavai leaga mo le gaosiga o le sua o le faisua ma le suauʻu faisua, lea na mafua ai ona faʻafaigaluegaina tagata o le nuʻu ma faʻateleina ai a latou tupe maua, ma faʻapea ona tatala ai se ala o le atinaʻeina vave o le faʻailoga.

I aso nei, Xiamen Yangjiang Food, taulai atu i le faaaogaina o tekinolosi ma oloa, ma le galulue faatasi ma le tele o suesuega faasaienisi faalapotopotoga ma iunivesite, ma atiina ae i taimi uma oloa fou mo tofo faaonaponei, ua avea le atinae o le lalolagi o sua figota sua faasologa o maualuga-tech. pisinisi.Na saunoa le Taitaifono Lin Guofa, na matou amata i le taimi lava e tasi ma Xiamen Special Economic Zone ma atiina ae e oo mai i le taimi nei.I le lumanaʻi, o le a ola le Yangtze Foods i lana folafolaga ma faʻaauau pea ona agaʻi atu i le faʻasalalauga faʻavaomalo e tuʻuina atu meaʻai faʻafefe vai ma tulaga faʻavaomalo e faʻafouina ai le susulu o le vaitau fou.

tala fou

Taimi meli: Mati-04-2022